Newsletter

Zapisz się już teraz, a poinformujemy Cię o nowych terminach szkoleń oraz aktualnych promocjach.

© 2013 Event Institute

artur drzazga

Artur Drzazga

Manager HoReCa, zarządza restauracją Spichlerz, posiada 11 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej oraz 6 letnie doświadczenie w branży eventowej, głównie przy produkcjach imprez plenerowych i imprez masowych oraz 3 letnie doświadczenie w zakresie prowadzania warsztatów szkoleniowych. Zarządzał wieloma klubami oraz restauracjami na Śląsku, m.in. Oko Miasta, administrator Śląskiej Akademii Barmana. Na swoim koncie posiada liczne sukcesy w konkursach barmańskich.

Ukończone studia: wydział Marketingu i Zarządzania na Akedemii Ekonomicznej w Katowicach. Dyplomy ukończonych szkoleń gastronomicznych: Master of Rum, Experto de Ron, De Kuyper Liquore, Barista ŚAB, Monin Likiery, Martini Bartender, JWMBA, Absolut Bartender of the year, Profesjonalny wyszynk piwa, Cognac & Champagne oraz sprzedażowych: Sztuka Perswazji, Efektywna sprzedaż usług gastronomicznych, Techniki Obrony Ceny.

Ma na swoim koncie produkcję wielu imprez masowych, jak np. Summer House Music, Premium Festival, jak również niezliczoną ilość eventów, szczególnie plenerowych.

W wolny czasie podróżuje i relaksuje się grając w pokera.

Specjalizacja trenerska: gastronomia, catering, imprezy plenerowe, masowe, imprezy pod namiotem, sztuka barmańska.

Pozostali trenerzy

 

Adriana
Piekarska
Łukasz
Malecki
Małgorzata
Starczewska